Om oss

Ergoinvent tillverkar och marknadsför städprodukter som bygger på innovation och nytänkande.

Ergoinvents egen produkt Ergoslider tillverkas i Sverige sedan år 2010 och säljs via grossister i Norden och Europa.

Ergoinvent har ett etablerat samarbete med tillverkare av städmaterial. Vi arbetar med tillverkare som står för innovation, nytänkande, effektivitet och miljö. Sedan år 2013 är Ergoinvent huvuddistributör för Franska Decitex, som tillverkar städtextilier i egna fabriker i Frankrike och Rumänien.

Flera produkter som marknadsförs och säljs av Ergoinvent har testats av bl.a. landsting och städbolag. Testresultaten har varit mycket positiva vilket förstås är glädjande att få bekräftat. Testerna omfattar moment som funktion, ergonomi och hygien. Hygientestet görs med ATP- mätning, vilket är en objektiv rengöringskontroll som kompletterar visuella och mikrobiologiska metoder. Andra mätmetoder som använts är Count-Tact™ plates.

Våra produkter finns att beställa hos flera grossister i Sverige. Ta gärna kontakt med oss om Ni vill ha hjälp att hitta Er närmaste återförsäljare av våra produkter.

Vi är lyhörda av vad kunderna säger till oss och försöker alltid att tillgodose kundens förväntningar på oss som partner eller leverantör.

Vi ser fram emot att få tillfälle att presentera mer av vad vi kan hjälpa till med för att göra städningen mer effektiv och lönsam för Er.

Välkomna till Ergoinvent.