Om oss

Ergoinvent AB är en hygienpartner som valt att inte bara leverera en produkt, utan en helhetslösning som innebär att ni får en objektiv kvalitetskontroll och förslag på förbättringsåtgärd samt utbildar er personal i metod.

Vi erbjuder:
*Nulägesanalys
*Objektiv mätning
*Rapportering
*Produkter

Vi följer upp och utbildar personalen i handhavande

Ergoinvent tillhandahåller produkter för patientsäker rengöring i hälso- & sjukvården. Vi arbetar med tillverkare som står för innovation, nytänkande, effektivitet och miljö. Sedan år 2013 är Ergoinvent huvuddistributör för Franska Decitex, som tillverkar städtextilier i egna fabriker i Frankrike och Rumänien. Ergoinvent är också distributör för Ecolab produkter.

Flera produkter som marknadsförs och säljs av Ergoinvent har testats av bl.a. landsting och städbolag. Testresultaten har varit mycket positiva vilket förstås är glädjande att få bekräftat. Testerna omfattar moment som funktion, ergonomi och hygien. Hygientestet görs med ATP- mätning, vilket är en objektiv rengöringskontroll som kompletterar visuella och mikrobiologiska metoder. Andra mätmetoder som använts är Count-Tact™ plates.

Ergoinvents egen produkt Ergoslider tillverkas i Sverige sedan år 2010 och säljs via grossister i Norden och Europa.

Våra produkter finns att beställa hos flera grossister i Sverige. Ta gärna kontakt med oss om Ni vill ha hjälp att hitta Er närmaste återförsäljare av våra produkter.

Vi är lyhörda av vad kunderna säger till oss och försöker alltid att tillgodose kundens förväntningar på oss som partner eller leverantör.

Vi ser fram emot att få tillfälle att presentera mer av vad vi kan hjälpa till med för att göra städningen mer effektiv och lönsam för Er.

Välkomna till Ergoinvent.